Tisková zpráva: Pokračujeme v rozvoji lokality Nová Valcha

Zahájili jsme prodej další, již třetí, etapy úspěšného rezidenčního projektu Nová Valcha, který se nachází v katastru obce Valcha nedaleko vodní nádrže České údolí. Nová etapa zahrnuje ve své nabídce 6 samostatných rodinných domů, 6 řadových rodinných domů a 17 moderních bytů s funkčně řešenými dispozicemi.

Třetí etapa reaguje na zvýšenou poptávku po kvalitním rodinném bydlení v atraktivních a klidných lokalitách v Plzni. „Po úspěšném prodeji většiny nemovitostí nabízených ve 2. etapě projektu, jsme se rozhodli na trh uvést další etapu a produktově tak doplnit portfolio nabídky projektu Nová Valcha,“ hodnotí Michal Horák, projektový manažer a partner společnosti V Invest CZ a.s.

Oproti předešlým etapám by upravena skladba nabízených nemovitostí. „Nabídku jsme rozšířili o řadové rodinné domy s dispozicí 4+kk, jejichž součástí je i garáž, a o samostatné rodinné domy s dispozici 3+kk, které tak doplňují produktovou řadu 2. etapy, kde jsme nabízeli dispozičně větší domy. V rámci bytové výstavby jsme vsadili především na menší byty s dispozicí 2+kk a 1+kk, které svou variabilitou a jednoduchou úpravou umožňují propojení mezi sebou. V bytovém domě tak mohou vzniknout i větší byty s dispozicemi 3+kk a 4+kk, případně si klienti mohou koupit dva byty, jeden dočasně pronajímat a ve chvíli, kdy budou potřebovat větší obytnou plochy, byty jednoduše propojí,“ přibližuje Michal Horák.

Všechny domy a byty jsou stavěny především s důrazem na promyšlené a čisté dispozice, v projektu jsou použity prověřené a kvalitní materiály. Zároveň je celý projekt navržen tak, aby v čase rostla hodnota celého území současně s realizací urbanisticko-architektonického konceptu. Již dnes jsou nemovitosti zasazeny do původní vzrostlé zeleně, což jedinečným způsobem zajišťuje soukromí a příjemný pocit obyvatel lokality Nová Valcha.

První bytový dům, který zde vyrostl, byl nominován do soutěže Stavba roku Plzeňského kraje 2013 a získat četné uznání odborné poroty. „Jsme rádi, že můžeme navázat na náš úspěch a vytvářet kvalitní bydlení s propracovaným architektonickým řešením. Současnou nabídkou se snažíme přiblížit kvalitní bydlení v hodnotné lokalitě co nejširší veřejnosti a to jak rozmanitostí nabídky, tak cenou jednotlivých produktů. 3. etapa projektu bude k nastěhování již na jaře roku 2016“ uzavírá Michal Horák.

Celá tisková zpráva je ke stažení zde.

Zavřít